Yaya Dames Shirts & Tops

Een Yaya van hoge kwaliteit: no-nonsense en met designs die voor zichzelf spreken. Want dat is hoe het merk dat zelf graag ziet. Zonder te veel woorden met de mooie mode laten zien waar men voor staat. Door middel van de shirts en de tops, net als de andere items uit de collectie. Die je zelf op een leuke manier kunt combineren, zowel online als bij ons in de winkel in Weert.

De Yaya shirts koop je namelijk in de webshop of bij ons in de winkel. Waar we de verschillende modellen voor je op voorraad hebben, zodat je die meteen kunt passen. Of zodat we de verzending naar jouw adres meteen in rode kunnen maken. Een mooi Yaya shirt, waarmee je de ideale basis kiest voor een verder geslaagde outfit.

Filteren

Producten 1-24 van 26

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Shirts en tops sinds 1992

De shirts en tops van Yaya koop je sinds 1992, waarmee het merk beschikt over een uitgebreide ervaring. Toch is het geen speerpunt van het merk, omdat het zich liever richt op de toekomst. Met nieuwe ontwerpen en de belangrijke basics, die dankzij hun tijdloze karakter ieder seizoen weer een goede keuze vormen.

En ben je naast het Yaya T-shirt ook benieuwd naar de andere ontwerpen die er beschikbaar zijn? Bekijk bijvoorbeeld de jurken van het merk, waarmee je kunt rekenen op dezelfde hoge kwaliteit. Of doe inspiratie op met de rest van onze collectie van Yaya, zodat je daarmee op je gemak een goede keuze kunt maken.

Yaya shirts kopen

Een van de Yaya shirts kopen? Een top of een shirt van het merk is een uitstekende keuze als basis. Waarmee je ervoor zorgt dat je een verder geslaagde outfit samenstelt, iets waarover onze medewerkers je in de winkel je goed kunnen adviseren. En winkel je online? Dankzij gratis ruilen en retourneren kun je de kleding op je gemak thuis passen zonder je zorgen te maken over eventuele bijkomende kosten.