Goorin Bros

Goorin Bros

Een Goorin’ Bros pet kopen: online en bij ons in de winkel. De iconische trucker cap, in alle kleuren en stijlen uit de nieuwe collectie. De populairste casual pet, verkrijgbaar in onze online shop en in Nederland bij ons in de winkel. Om de cap meteen op te kunnen zetten of voor advies door onze enthousiaste medewerkers. En liever online bestellen? Dan profiteer je altijd van gratis ruilen en retourneren.

Koop je Goorin’ Bros cap online en maak je keuze uit de complete nieuwe collectie. De mooiste modellen, op basis van de laatste trends van de catwalks. Stoere nieuwe modellen en tijdloze klassiekers, waarmee je op je gemak inspiratie op kunt doen. Bij ons in de online shop en in de winkel in Weert, zodat je kunt winkelen op de manier die jij het meest prettig vindt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

100 jaar historie

Je kiest met een pet of cap van Goorin’ Bros voor 100 jaar historie. Voor een bijzonder bedrijf dat als geen ander heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van caps en petten. In hoge kwaliteit en met opvallende ontwerpen. Waardoor de trucker caps veel meer zijn dan een functionele keuze voor chauffeurs. En een icoon zijn geworden binnen een lifestyle. Online en in de winkel verkrijgbaar, ook gewoon hier in Nederland.

De helden van het Amerikaans tijdverdrijf

De Goorin’ Bros pet werd groot gemaakt door de helden van het Amerikaanse favoriete tijdverdrijf. Waardoor fans de petten en caps gingen dragen en de lifestyle zich als een olievlek wist te verspreiden. Eenmaal langs de lijn op de hoofden van de fans kreeg de cap van Goorin’ Bros enorme bekendheid, waardoor die uiteindelijk vanuit Amerika ook Nederland heeft weten te bereiken.

Een stoere Goorin’ Bros trucker cap die je online in de shop kunt kopen, net als bij ons in de winkel. In de diverse stijlen uit de nieuwe collectie, waarmee je uitstekend kunt laten zien wie jij bent. Een stoere pet in verschillende kleuren en met mooie dessins. In opvallende patronen en altijd met de heerlijk nonchalante stijl waar het merk bekend om is komen te staan. Een mooie keuze voor goede kwaliteit. Gewoon in Nederland te bestellen, online met gratis ruilen en retourneren.