Denham Heren Broeken

De Denham broek voor heren is heerlijk comfortabel, bijzonder elegant of superstijlvol. Of alledrie tegelijk natuurlijk, bijvoorbeeld in een mooie chino. En zoek je naar een Denham korte broek? Zowel de shorts als de lange broeken zijn gemaakt van de beste materialen. De broeken zijn ontworpen in Amsterdam en worden vervolgens gemaakt door de kleermakers in Italië en Japan.

Als je al een paar jeans of andere items van Denham hebt weet je hoeveel aandacht het merk besteedt aan de details. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het schaar-logo, waarvoor het merk maar liefst 691 stikbewegingen maakt. 

Filteren

Chino of andere fijne broek van Denham

Je hebt binnen de Denham broeken voor heren de keuze uit prachtige chino’s en een aantal andere modellen. Zowel de korte broeken als de lange broeken zijn er in meerdere kleuren, in fijne pasvormen en van heel comfortabel tot bijzonder elegant.

Dus zoek je shorts voor een zomerse dag of juist een lekker warme broek voor de winterdagen? Net als voor de seizoenen daar precies tussenin vind je bij Denham waar je naar op zoek bent. Wij laten je online zien wat je kunt bestellen. En kom je liever naar onze winkel in Weert? Daar hebben we de nieuwe collectie natuurlijk voor je hangen. Maak je keuze uit de verschillende fijne materialen en mooie kleuren, specifiek in jouw maat.

Denham broek heren

De Denham broek voor heren bestel je wat dat betreft eenvoudig online. Of je komt die shoppen bij ons in de winkel. En wil je de korte of lange broek combineren met de truien of vesten van het merk? We denken graag met je mee over een mooie combinatie. Of over een geweldige nieuwe outfit, waarmee je overtuigend voor de dag zal komen. Bekijk de Denham broeken voor heren, net als de andere mooie items uit onze collectie.