Vanguard Heren Colberts

Het Vanguard colbert is er voor vrijbuiters. De stoere en onafhankelijke avonturiers die hun vrijheid onder geen beding en in geen enkele mate wensen in te leveren. Het is het hoogste goed dat zij bezitten, vanwege een onweerstaanbaar en onstuitbaar verlangen naar de volledige vrijheid en het onbekende.

Met een colbert van Vanguard heb je niet zomaar een bestemming, daarmee bén je die bestemming. Dat betekent dat jij bent waar het om draait. Met de klassieke biker-accenten voor een stoere verschijning, terwijl je uiteraard altijd terug kunt vallen op zowel het moderne comfort als de hoge kwaliteit van de beste materialen.

Filteren

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Complete Vanguard-collectie

VTMode is zowel online als in de winkel in Weert jouw specialist voor Vanguard. Dat betekent dat je bij ons alle colberts van het merk vindt, net als bijvoorbeeld de populaire jeans. Bekijk de verschillende populaire modellen om inspiratie op te doen of laat je verrassen door de soms wat ongepolijste modellen die er beschikbaar zijn.

We zorgen er online voor dat je eenvoudig inspiratie op kunt doen met een mooi Vanguard colbert, net als met de rest van de collectie die er beschikbaar is. Eenvoudig te bestellen en bovendien gratis te ruilen en retourneren. Je bepaalt altijd zelf het bezorgmoment van het colbert van Vanguard. Wat dat betreft handelen we zoveel mogelijk in lijn met de kernwaarden van het merk, waardoor je de nomadische merkbeleving in z’n volledigheid kunt ervaren.

Vanguard colbert kopen: online en in de winkel

Het Vanguard colbert koop je zowel online als bij ons in de winkel. Je bent bij ons in de beide gevallen aan het juiste adres. Onze medewerkers in de winkel helpen je graag een complete nieuwe outfit samen te stellen op basis van mooie contrasten. Online kun je uitgebreid inspiratie opdoen en het colbert van je keuze bestellen. Shop op de manier die je zelf het meest prettig vindt, jij bent immers die vrijbuiter die er met een Vanguard colbert voor zorgt dat ‘ie stoer en onafhankelijk voor de mooiste materialen kiest.