PME Legend Heren Colberts & Gilets

PME Legend blazers en gilets van de hoogste kwaliteit die lekker zitten en opgewassen zijn tegen de meest inspannende lifestyle. Blazers en gilets met karakter, die zich niet laten afschrikken door de eerste de beste uitdaging. Een PME blazer combineert robuuste eigenschappen en een functioneel karakter met een stoer design dat mannelijkheid door de vezels ademt.

Ondanks de inspannende lifestyle keer op keer de beste resultaten boeken: dat is waar de Pall Mall blazer in ondersteunt. Het is een mooi voorbeeld van de iconische uitstraling van PME Legend, begonnen vanuit de stoere jeans en inmiddels beschikbaar als complete collectie.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

PME Legend blazer

VTMode is jouw online en offline specialist voor PME Legend blazers en de rest van de collectie van PME Legend. We zorgen er met het grootste assortiment voor dat je online inspiratie op kunt doen of je bij ons in de winkel in Weert kunt laten adviseren. We bekijken samen met je de PME blazers en hun unieke uitstraling, zodat je de onverschrokken indruk kunt maken zoals de cargopiloten van weleer die nergens voor terugdeinzen.
De PME Legend blazers en gilets combineren de stoere designs en functionele eigenschappen met het robuuste en duurzame karakter dat nodig is om dag in dag uit de inspannende lifestyle te kunnen volhouden. Dat betekent PME Legend voeten uit, zowel online bij ons in de webshop als in onze fysieke winkel in Weert.

PME Legend: online en in de winkel

Bekijk de blazers en gilets van PME Legend en combineer die bijvoorbeeld met een stoer PME overhemd uit ons complete collectie. VTMode is jouw PME Legend online specialist. Daarnaast ben je van harte welkom bij ons in de winkel in Weert, waar we je graag helpen de karakteristieke mannelijke PME outfit te creëeren.