Vanguard Heren Polo's

De Vanguard polo is er voor vrijbuiters. Voor stoere bikers en anderen met nomadische roots of aspiraties. Bepaal zelf waar je naartoe gaat of waar je verblijft, zonder duidelijke bestemming. Een beetje ongepolijst en vaak verrassend: de Vanguard polo shirts geven jou de touwtjes in handen om die niet meer weg te geven.

Doe online inspiratie op voor een mooie nieuwe Vanguard polo of een van de andere producten uit de brede collectie. Zowel online als in de winkel kun je rekenen op de stoere en onafhankelijke verschijning, waar het merk om bekend staat. Je hoeft je door niemand de les te laten lezen, in plaats daarvan bepaal jij waar je voor staat en wat je doet.

Filteren

Producten 1-24 van 26

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Complete Vanguard collectie

Blader online op je gemak door de complete Vanguard collectie, waarmee we er graag voor zorgen dat je dit merk beter kunt leren kennen of je een mooie polo uit kunt zoeken. Pure vrijheid en rijke rust met een Vanguard polo, terwijl je niet hoeft in te leveren aan kwaliteit of comfort. De Vanguard polo shirts zijn daarmee een uitstekende keuze voor een ontspannen levensstijl. Vrijheid en onafhankelijkheid, waarmee je als een echte vrijbuiter op je bike stapt of je geniet van de mooie momenten in het leven.

Vanguard polo shirts

Bekijk online de Vanguard polo shirts om een mooi model uit te zoeken, net als de overhemden en de rest van de collectie die er beschikbaar is. We zorgen er met de kleding van Vanguard voor dat jij je kleedt zoals het een ware vrijbuiter betaamt: precies zoals jij wilt. Ontdek het mooie van de nomadische levensstijl, gecombineerd met de moderne materialen voor een aangenaam comfort.

Blader online door de complete collectie of kom je Vanguard polo bij ons in de winkel shoppen. Gratis ruilen en retourneren bij online bestellingen. Kies bovendien gewoon zelf je bezorgmoment, zodat dit altijd goed uitkomt.