Timberland Heren Shirts & Polo's

Een Timberland shirt voor heren kopen? Bekijk de mooie T-shirts uit de nieuwe collectie, net als de tijdloze polo’s. Combineer ze met de iconische schoenen van het merk, net als de andere mooie items. Online en bij ons in de winkel, zodat je kunt shoppen op de manier die jij wilt. Wij zorgen voor een ruime voorraad in jouw maat, voor een snelle verzending of om de kleding in de winkel meteen te komen passen.

Ontdek de T-shirts van Timberland voor heren, waarmee je het buitenleven vol vertrouwen tegemoet kunt treden. Polo’s van Timberland voor heren om het avontuur op te zoeken, met materialen waar je je geen zorgen over hoeft te maken. Van de hoogst mogelijke kwaliteit en in een tijdloos ontwerp. Of heel trendy, op basis van de ontwerpen die het goed doen op de catwalk.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hard werken in mooie kleding

Timberland laat je hard werken in mooie kleding, dankzij het ultieme vakmanschap en de belangrijke Amerikaanse vernuftigheid. Twee kenmerken die onder andere Pharrell Williams onderschrijft. Voor de Timberland shirts voor heren, net als de mooie polo’s uit de collectie. Online beschikbaar, net als bij ons in de winkel in Weert.

Ontdek op die manier de mooie shirts en polo’s, net als bijvoorbeeld de overhemden van dit merk. Om inspiratie op te doen met alles van Timberland, zodat je een leuke nieuwe outfit kunt samenstellen.

Timberland T-shirt voor heren

Bestel een Timberland T-shirt voor heren, net als een van de polo’s. Smart casual of lekker ontspannen en om je nergens druk over te hoeven maken. Goed geschikt voor buiten en op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit. Een paar belangrijke eigenschappen, waarmee je een nieuwe favoriete outfit samenstelt. Bestel je meteen online? Dan maken we de verzending vanuit onze eigen voorraad snel voor je in orde. Om thuis te passen, dankzij gratis ruilen en retourneren.