Jack & Jones

Jack & Jones

Jack and Jones: hippe en vernieuwende mode, voor een scherpe prijs. Ooit begonnen met authentieke jeanswear en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig merk voor de moderne jonge man. Met 6 verschillende submerken, waardoor je eenvoudig kiest voor de stijl die bij je past.

De kleding van Jack en Jones koop je eenvoudig online bij ons in de webshop. Net als in onze winkel in Weert. We zorgen online en offline voor een uitgebreide collectie. Met jeans, boxershorts en truien. Net als de rest van de collectie, zodat je eenvoudig een volledig nieuwe outfit samenstelt.

Producten 1-24 van 57

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Jack and Jones: submerken

Jack & Jones bestaat inmiddels uit het hoofdmerk en 6 submerken. Met ieder een eigen stijl, zodat je kiest voor de uitstraling die bij je past. Het gaat om:

   • Vintage
   • Premium
   • Originals
   • Core
   • Tech
   • Jeans Intelligence

Uiteraard zorgen we er bij VTMode voor dat je de verschillende sublabels van Jack and Jones kunt shoppen. Zoals Core en Originals, net als de Jeans Intelligence als je zoekt naar de authentieke jeanswear van het merk. Sinds de oprichting altijd op basis van hoge kwaliteit materialen. Terwijl de ontwerpers ook rekening houden met de prijsstelling, zodat je voordelig kunt winkelen.

Jack en Jones is een vernieuwend en modern merk voor de jonge man, waarbij denim nog altijd een belangrijke basis vormt. Dat is altijd zo geweest en zal ook nooit veranderen. Hierin herken je het pure vakmanschap van het merk. Voor een heerlijk ontspannen casual uitstraling of met een meer klassieke touch, afhankelijk van het submerk dat je kiest.

Jeans en meer van Jack en Jones

Uiteraard kun je bij Jack & Jones rekenen op een uitgebreide collectie, met veel meer dan alleen jeans. Door de jaren heen is daar veel meer kleding bijgekomen, waardoor het inmiddels een volwaardig modemerk is. Zowel binnen als buiten de sublabels, voor de man die zoekt naar een betaalbare en hippe outfit.

Bekijk bijvoorbeeld de jassen van Jack and Jones, net als de shirts uit de collectie. En op zoek naar een voordelige keuze, waarmee je toch zorgt voor een leuke nieuwe outfit? Bekijk dan de sale van het merk. Wij zorgen er daarmee voor dat je kunt rekenen op aantrekkelijke kortingen, zodat je voordelig een nieuwe outfit bij elkaar kunt shoppen.

Jack & Jones: online en in de winkel

De kleding van Jack and Jones shop je eenvoudig online bij ons in de webshop. En kom je de kleding liever eerst een keer passen? Kom dan naar onze winkel in Weert. Onze medewerkers helpen je daar graag een nieuwe Jack en Jones-outfit samen te stellen. Of vinden de juiste maat jeans voor je.