Maison Scotch

Maison Scotch

Maison Scotch is het damesmerk van Scotch and Soda. Met een eigen stijl en een eigen karakter, gebaseerd op de belangrijke kracht van het merk voor heren dat inmiddels stevig op eigen benen staat. Een merk door pioniers en verzamelaars, altijd op zoek naar mooie vintage en kunst. Mode als een bijzonder schilderij, met een bijzondere mix van stoffen en patronen.

Maison Scotch is de Scotch and Soda voor dames, een merk dat bij ons zowel online als in de winkel verkrijgbaar is. Zodat je kunt winkelen op de manier die jij het meest prettig vindt. Om in de webshop inspiratie op te doen en vervolgens in de winkel te komen passen. Of andersom, waarna je de kleding online kunt bestellen en we de verzending meteen voor je in orde maken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mode door pioniers en verzamelaars

Op die manier zorgen we er met Maison en Scotch voor dat je de mooiste mode eenvoudig in huis haalt. Gemaakt van prachtige materialen en met de grootst mogelijke zorg ontworpen. Gewoon hier in Amsterdam, aan de Keizersgracht in het hoofdkantoor van het merk. Voor de beste kwaliteit en mooie ontwerpen, direct vanuit de hedendaagse cultuur. Met inspiratie van over heel de wereld, waardoor het merk er onder andere in slaagde om de fashionweek van New York te bereiken.

Ontdek bijvoorbeeld de mooie shirts en tops van Maison Scotch, net als de andere bijzondere items. De Scotch and Soda voor dames. Met dezelfde hoge kwaliteit van de materialen, terwijl het merk toch een heel eigen karakter en uitstraling heeft gekregen. Iets dat je goed terug kunt zien in de jurken en bijvoorbeeld de blouses. Uniek voor de collectie en daarmee een mooie keuze. Als je Maison Scotch online wilt kopen, of als je bij ons in de winkel een nieuwe outfit wilt samenstellen. Met de nieuwste jeans van het merk of juist door in de sale op zoek te gaan naar een scherpe aanbieding.

Maison Scotch kleding kopen: online en in de winkel

Je kunt de Maison Scotch kleding online kopen, net als bij ons in de winkel in Weert. We staan daar graag voor je klaar om je te helpen een goede keuze te maken. Voor mooie items, die zo als kunstwerk de kast in hadden gekund. Maar, die je dankzij de goede kwaliteit van de materialen uitstekend dagelijks kunt dragen. Zoek naar de verschillende leuke nieuwe items in de collectie, waarmee je online of bij ons in de winkel inspiratie op kunt komen doen.

En wil je de kleding van Maison en Scotch voor dames en voor heren kopen? Wij zorgen voor het complete assortiment van Maison Scotch. Met de nieuwe collectie en de tijdloze items. Het beste van de merken voor dames en voor heren, samen in het unieke karakter van de kleding uit hartje Amsterdam. En heb je vragen over de items van dit merk of de rest van ons uitgebreide assortiment? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.