Catwalk Junkie Dames Accessoires

Accessoires van Catwalk Junkie: een vleugje rebels met een eigen attitude. Tegen de stroom in, door het net even anders te doen dan anderen. Voor een duidelijk statement, zoals het dit Amsterdamse merk betaamt. Opgericht in 2009 en door de jaren heen uitgegroeid tot een bijzondere naam in de modebranche.

De passie voor originaliteit is natuurlijk nooit verloren gegaan en vormt nog altijd de basis voor de mooie Catwalk accessoires. Stoere street style met een eigen karakter. Gecombineerd met de laatste modetrends, voor een trendy verschijning waarmee je goed voor de dag kunt komen. De accessoires van Catwalk combineren een bijzonder eigen karakter met de stoere look zoals we die van het merk kennen.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Accessoires van Catwalk Junkie

Je hebt de keuze uit een breed assortiment accessoires van Catwalk Junkie. Uitstekend geschikt om je outfit helemaal compleet te maken. De bekende finishing touch, waarmee je niet in de laatste plaats laat zien dat jij zelf bepaalt hoe jij je kleedt.

Stem de accessoires van Catwalk bijvoorbeeld af op een mooi paar schoenen van het merk of doe meer inspiratie op met de rest van de collectie. VTMode is zowel online als in de winkel jouw specialist voor dit mooie merk. Ontdek de complete collectie en zorg er daarmee voor dat je een mooie aanwinst voor je kledingkast kunt aankopen.

Catwalk accessoires kopen

Catwalk accessoires kopen of de rest van het merk ontdekken? Wij zorgen er graag voor dat je inspiratie op kunt doen met de mooie kleding van Catwalk Junkie. Voor leuke nieuwe accessoires, een paar schoenen of ook de rest van de outfit op basis van de laatste modetrends. Street style met een attitude, altijd vanuit de oorspronkelijke passie voor originaliteit binnen de mode.

Je kunt de Catwalk accessoires eenvoudig online kopen, direct bij ons vanuit de webshop. Net als in de winkel in Weert, waar onze medewerkers graag voor je klaar staan. Kom langs of bestel online, dan gaan we er voor je mee aan de slag.