Aaiko Dames Broeken

Een Aaiko broek kopen? Een mooie keuze, gebaseerd op de nieuwsgierigheid en moed van het merk. Van de drijvende kracht achter het merk, Pauline Brakenhoff. Ze richtte het merk in 2005 op in Amsterdam en toonde al snel haar internationale ambities. Voor de nieuwe ontwerpen van broeken en pantalons kijkt het merk over heel de wereld naar de stijlen en trends van dit moment. Het resultaat is een mooie collectie broeken van Aaiko. Gebaseerd op de laatste mode vanuit de grote steden over heel de wereld. Net als vanuit de andere gebieden, voor een bijzondere mix van materialen en stijlen. Altijd comfortabel en met een fijne pasvorm, door gebruik te maken van innovatieve oplossingen.

Filteren

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Nieuwsgierigheid en moed

Een broek van Aaiko toont zowel de nieuwsgierigheid als de moed van het merk. Om het net even anders te doen, door altijd op zoek te gaan naar de stijlen en trends die er op dit moment toe doen. Over heel de wereld. Vanuit Amsterdam in Nederland, net als vanuit de gebieden aan de andere kant. Op die manier is een Aaiko broek altijd een prachtige keuze, die bovendien heerlijk zit en daarmee behoort tot de favorieten van veel dames.

Bekijk de damesbroeken van Aaiko, net als de rest van de collectie van het merk. Met een mooie pantalon of juist een stoere jeans. Het merk is zeer de moeite waard, bijvoorbeeld om op je gemak nieuwe inspiratie op te doen voor een leuke outfit.

Broek van Aaiko kopen

Een broek van Aaiko kopen? Dat kan op twee verschillende manieren. Online bij ons in de webshop, direct vanuit onze eigen voorraad. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag en zorgen ervoor dat je de kleding snel in huis hebt.

En kom je liever naar de winkel om een broek van Aaiko of een pantalon te passen? Je bent van harte welkom in Weert. Onze medewerkers staan er voor je klaar om de juiste maat te vinden of om een leuke outfit voor je samen te stellen.