Lois Dames Broeken

De Lois broeken zijn er sinds 1962. Het merk heeft de typische damesbroek mede veranderd, vanuit een Spaanse temperament dat nog altijd een belangrijke rol speelt. Het zijn typische Spaanse ontwerpen met een duidelijke verwijzing naar de droom om te dansen die daar zo sterk is. Tegelijkertijd komen de broeken tegenwoordig uit Amsterdam, van waaruit het merk in tal van landen levert.

Lois is uitgegroeid tot een sterke naam voor heerlijke broeken voor dames. Dus zoek je een korte broek, een capri jeans of een short voor dames? In al die gevallen maak je met de Lois broeken een uitstekende keuze. Je draagt een sexy en modieus ontwerp, dat tegelijkertijd heel praktisch is en zich makkelijk laat combineren.

Filteren

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Spaanse roots vanuit Amsterdam

Lois werd in 1962 opgericht in Spanje. De roots van het merk zijn nog altijd goed zichtbaar. Tegelijkertijd hebben de broeken zich ontwikkeld over de dansvloeren van heel de wereld, tot in Amsterdam waar het merk nu zit.

Het zijn de iconische fits uit de jaren ’70 en ’80 waarmee Lois groot is geworden. De stijlelementen daarvan vind je terug in de shorts, de korte broeken en bijvoorbeeld de capri jeans. Uiteraard laten we je online en in de winkel graag de nieuwe collectie zien.

Lois broeken

De Lois broeken bestel je net als bijvoorbeeld de blouses eenvoudig online. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je jouw bestelling snel in huis hebt.

En kom je liever een keer winkelen bij ons in Weert? Daar staan onze medewerkers voor je klaar. We helpen je de juiste maat te vinden. Of we zoeken een leuke blouse of een leuk shirt bij de jeans of andere broek die je goed staat. Zo zorg je voor een prachtige nieuwe outfit.