Denham Dames Jassen

De Denham jas voor dames oogt stijlvol, stoer en bijzonder elegant. Ontdek de nieuwe collectie met jassen, die je bijvoorbeeld mooi draagt op de jeans van het merk. En zoek je specifiek een zomerjas, een spijkerjack of een warme jas voor de winter? Je hebt de keuze uit diverse modellen, zowel online als bij ons in de winkel in Weert. Bestel online jouw maat of kom die proberen in onze winkel, waar onze medewerkers graag met je meekijken.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zomerjas, winterjas of spijkerjack

De Denham jas voor dames is er in verschillende soorten en stijlen. De winterjassen zijn lekker warm, hebben warme en donkere kleuren en zijn bijvoorbeeld lekker lang. De zomerjassen ogen veel lichter en zijn luchtiger. Ze zijn kort of lang, afhankelijk van het model dat je kiest. En ga je voor een spijkerjack of een ander model van Denham? Ontdek de mooie jassen voor dames, die je online natuurlijk precies in jouw maat bestelt.

De jassen en andere kleding van Denham worden ontworpen in Amsterdam. De productie vanuit Italië en Japan garandeert de hoogste kwaliteit, iets dat je herkent aan bijvoorbeeld de fijne pasvorm. En aan de duurzame materialen, waar het merk steeds meer werk van maakt.

Denham jas dames

De Denham jas voor dames is net als bijvoorbeeld de truien en vesten een stoere keuze voor hoge kwaliteit. Bekijk de nieuwe collectie, waarvan we de meeste modellen gewoon voor je op voorraad hebben.

Bestel jouw nieuwe jas van Denham voor dames eenvoudig online. Of kom naar onze winkel in Weert. Onze medewerkers kijken er graag met je mee. We adviseren je over de maat die je het mooist staat. Of we kijken met je mee naar een kleur die je makkelijk combineert met de rest van je favoriete outfits.