Aaiko Dames Jurken

Een Aaiko jurk is een prachtige keuze, die bovendien ook heerlijk comfortabel zit. Het resultaat van een Nederlands merk met de ambitie om heel de wereld te veroveren. Iets dat behoorlijk lukt, dankzij de duidelijke internationale ambities. Een jurk van Aaiko heeft trends van over heel de wereld in zich, waardoor er een bijzondere en moderne stijl ontstaat.

Ontdek de internationale ambities van het merk, zowel in een Aaiko jurk als in de rest van de collectie. Eenvoudig online verkrijgbaar, direct bij ons vanuit de eigen voorraad. En winkel je liever bij ons in Weert? Onze medewerkers staan er voor je klaar. Om je te helpen de juiste maat te vinden of om de jurk te combineren met een paar leuke schoenen of stijlvolle accessoires.

Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Internationale ambities

Zowel in de jurken als de rest van de collectie van Aaiko zie je het terug: dit Nederlandse merk heeft internationale ambities. Waardoor je de verkooppunten nu over heel de wereld vindt. En het merk de trends uit alle grote steden op een bijzondere manier kan combineren. Terwijl Pauline Brakenhoff er als oprichter nog steeds voor zorgt dat ze het creatieve karakter van Aaiko bewaakt.

De jurken van het merk stralen dat op een prachtige manier uit. Goed geschikt voor een feestje of een andere bijzondere gelegenheid. En bekijk naast de jurken bijvoorbeeld ook de blouses, net als de mooie collectie van de rest van het merk.

Aaiko jurk kopen

Een Aaiko jurk kopen? Dat kan eenvoudig online, net als op je gemak bij ons in de winkel. Kom langs en laat je adviseren over de juiste maat of combineer de jurk met de rest van je outfit. Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je graag inspiratie op te doen.

Ook online, waar je de jurk van Aaiko kunt kopen en die vervolgens thuis kunt passen. Dankzij gratis ruilen en retourneren, zodat je je daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken.