Scotch & Soda Dames Jurken

De Scotch & Soda jurken zijn ware kunstwerken op zich. Een mooi stuk vintage zoals een mooi schilderij, dat je bijna niet zou durven dragen. Terwijl de hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen er juist voor zorgt dat je er iedere dag gebruik van zou kunnen maken. Een gouden combinatie voor een jurk van Scotch and Soda, voorheen bekend als Maison Scotch.

Verkrijgbaar bij ons in de webshop en in de winkel, zodat je de Scotch and Soda jurk kunt kopen op de manier die jij het meest prettig vindt. Met invloeden vanuit heel de wereld, terwijl jouw jurk van Scotch & Soda gewoon aan de Keizersgracht in Amsterdam is ontworpen. Een puur Nederlands merk, waarmee je kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit en mooie ontwerpen binnen de hedendaagse cultuur.

Filteren

Mode vanuit alle hoeken van de wereld

De inspiratie voor iedere Scotch and Soda jurk komt vanuit alle hoeken van de wereld. Voor een bijzondere stijl, die op een mooie manier samenkomt in de ontwerpen in Amsterdam. Voor een prachtig resultaat in een bijzondere stijl. Met klasse en elegantie, precies wat je zoekt in de mooie jurken van hoge kwaliteit.

Het is een van de kenmerken van Scotch and Soda, zoals we die ook kende van Maison Scotch. En zoek je naast de jurken van het merk bijvoorbeeld naar een mooie blouse? Wij zorgen er met de brede collectie voor dat je daar alle kanten mee op kunt.

Scotch & Soda jurk kopen

Je kunt op die manier een mooie Scotch and Soda jurk kopen. Gewoon online door inspiratie op te doen en een keuze te maken uit ons mooie assortiment. Of door naar onze winkel in Weert te komen. We staan daar graag voor je klaar, zodat je een keuze kunt maken uit de verschillende items. Onze medewerkers helpen je graag jouw maat te vinden of een leuke outfit samen te stellen.