Aaiko Dames T-shirts & Tops

Een leuke Aaiko top of een shirt: die koop je eenvoudig online. Of bij ons in de winkel in Weert. Met een fijne pasvorm en op basis van de bijzondere creativiteit van het merk. Eigentijds en toch op basis van de laatste trends uit de mode. Voor een fijne combinatie, voor een T-shirt of een van de tops voor dames. Het merk werd opgericht in 2005 en timmert sindsdien hard aan de weg. Vooral internationaal, waardoor het merk inmiddels over heel de wereld verkrijgbaar is. De commercie en creativiteit gaan op een bijzondere manier samen. Terug te zien in bijvoorbeeld de stijl en trends binnen de Aaiko shirts en tops. Mode met een internationaal karakter, voor de modebewuste vrouw van dit moment.

Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Opgericht in 2005: commercie en creativiteit

Het merk werd opgericht in 2005 en combineert sindsdien commercie met creativiteit. Goed terug te zien in de mooie Aaiko T-shirts. Ze stralen een wereldwijde klasse en stijl uit, ook al gaat het nog altijd om een Nederlands merk. Onder leiding van de Nederlandse Pauline Brakenhoff, die de drijvende kracht vormt achter zowel het merk als het creatieve karakter daarvan.

De mooie tops en shirts van Aaiko koop je eenvoudig online in onze webshop, net als in de winkel in Weert. Bekijk de uitgebreide collectie van het mooie merk. Of zoom meteen in op de jurken. Om inspiratie op te doen voor een bijzondere gelegenheid of om jezelf te verwennen met een mooi nieuw exemplaar.

Aaiko shirt kopen

Een Aaiko shirt kopen of op zoek naar de leuke tops die er beschikbaar zijn? Doe online inspiratie op en bestel meteen, om ze vervolgens thuis op je gemak te passen. Of kom naar onze winkel, waar je de keuze hebt uit de leuke tops en shirts van Aaiko. Koop een T-shirt en combineer die met de rest van de mooie collectie. Voor een nieuwe outfit die straalt, geschikt om zowel zakelijk als meer casual te dragen.