Scotch & Soda Dames T-shirts & Tops

De leukste Scotch & Soda shirts en tops koop je eenvoudig online, net als bij ons in de winkel in Weert. Zoek naar een mooi T-shirt of een leuke top, gebaseerd op de hedendaagse cultuur en de trends van over heel de wereld.

De shirts en tops van Scotch & Soda worden net als de andere kleding ontworpen in Amsterdam aan de Keizersgracht. Met inspiratie van over heel de wereld, voor een bijzondere stijl waar het merk bekend om is komen te staan. De dames lijn van Scotch and Soda was voorheen bekend onder het Maison Scotch label.

Filteren

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Vintage kunstwerken in mode

Dat betekent vintage kunstwerken in de mode, met de mooie shirts en tops die er beschikbaar zijn. Nieuw in de collectie, in een aantal gevallen haast direct vanaf de catwalk. Uit New York of vanuit een van de andere bestemmingen. En altijd ontworpen in Amsterdam, waarmee Scotch and Soda zich onderscheidt van veel andere merken voor dames. Een Scotch & Soda shirt of top is gemaakt van de mooiste materialen en met de grootste zorg ontworpen.

Dat geldt voor de shirts en tops, net als voor de rest van de mooie collectie van het merk. Bekijk naast de T-shirts bijvoorbeeld ook de mooie jurken. Gemaakt van mooie materialen. En ook zowel bij ons in de winkel in Weert als online verkrijgbaar, zodat je kunt winkelen op de manier die jij het meest prettig vindt.

Scotch and Soda top kopen

Wil je een Scotch & Soda top kopen? Bekijk de shirts en tops eenvoudig online bij ons in de webshop. Of kom naar de winkel, waar we je graag een Scotch and Soda T-shirt helpen passen. Om een leuke nieuwe outfit samen te stellen of om jouw ideale maat te vinden. Wij staan graag voor je klaar. Zocht je naar Maison Scotch tops? Deze tops vallen inmiddels ook onder het bekende Scotch & Soda label.