PME Legend Heren Ondergoed

PME Legend ondergoed is gebaseerd op de legendes uit de lucht: de cargopiloten die moesten kunnen vertrouwen op hun gear. Bestel PME shorts in de hoogst mogelijke kwaliteit met een stoer en onverschrokken design, in lijn met het karakter van de piloten die nergens voor terug lijken te deinzen. PME Legend shorts en boxershorts in de grootste collectie: VTMode presenteert je zowel online als in de winkel in Weert het complete assortiment.

We zorgen er met de PME Legend shirts voor dat je kunt refereren aan de klassieke vliegtuigen met hun propellers, terwijl je de juiste gear kiest om op de rand van het avontuur op gevoel ‘ja’ te zeggen tegen alles wat komen gaat. Onverschrokken en zonder enige twijfel: met PME ondergoed weet je dat niets jou kan tegenhouden in de avonturen die je tegemoet gaat.

Filteren

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

PME Legend shorts

De PME Legend shorts en PME boxershorts combineren de bekende robuuste en duurzame kwaliteit van de complete collectie met een stoer ontwerp. Het is waar PME Legend groot mee is geworden en wat je bovendien herkent in de diverse PME Legend accessoires die er beschikbaar zijn. Het merk voert deze belangrijke eigenschappen in de complete collectie door.

De PME shorts en boxershorts zijn er voor mannen die graag het avontuur opzoeken en zich daarbij door niets laten stoppen. PME shorts van de beste kwaliteit die het verhaal vertellen van de stoere piloten van weleer die laag vlogen over de bergen en diep tot in de jungle. Kies voor de PME Legend shorts en laat je door niets tegenhouden om voor het allerbeste te gaan.

PME Legend kopen

VTMode is jouw online specialist in PME Legend, net als bij ons in de winkel in Weert. Kom er je PME Legend shorts kopen of bekijk de PME kleding online. Blader er op je gemak doorheen om inspiratie op te doen en laat je bij ons in de winkel adviseren over de meest mannelijke PME boxershorts en complete outfits.