Denham Heren Shirts & Polo's

Een Denham shirt of polo voor heren is een keuze voor kwaliteit. De T-shirts zijn gemaakt van fijne materialen en zijn er in basics en meer opvallende prints. Dus zoek je een zwart, wit, groen of ander shirt? Ontdek de nieuwe collectie, zowel online als bij ons in de winkel.

Het heren shirt van Denham is bovendien een steeds meer duurzame keuze. Het merk uit Amsterdam maakt bewuste keuzes, waardoor je automatisch bijdraagt aan een meer verantwoorde productie van jouw kleding.

Filteren

Shirts op jeans en andere broeken

De Denham shirts en polo’s combineer je natuurlijk mooi met de jeans en andere broeken van het merk. Dus draag je bijvoorbeeld al de York, de Razor of de Bolt? Met een polo of T-shirt van het merk zorg je eenvoudig voor een geslaagde combinatie.

Ontdek online de nieuwe collectie, met daarin natuurlijk de shirts en polo’s van dit moment. Of kom naar onze winkel in Weert. Daar hebben we de verschillende modellen en items voor je op voorraad, ook in de specifieke maat die jij zoekt. We laten het je zien en helpen je een goede keuze te maken. Of we stellen samen een mooie outfit samen, als je eigenlijk zoekt naar meer dan een shirt van Denham alleen.

Denham shirt of polo heren

Het Denham shirt is net als de polo een bijzonder mooie keuze, in hoge kwaliteit. De ontwerpen komen uit Amsterdam, waarmee je dus een Nederlands merk draagt. Het merk werkt samen met kleermakers in Italië en Japan. Zij gebruiken de mooiste stoffen en werken die tot in detail mooi af. Dat is inclusief het bekende schaar-logo, dat natuurlijk niet mag ontbreken op de shirts en polo’s van dit merk. En zoek je een manier om voordelig te shoppen bij Denham? Bekijk dan de sale, met zowel shirts als diverse andere mooie items.