PME Legend Heren Shirts & Polo's

In een PME Legend shirt bepaalt de piloot in een afgelegen gebied zelf wanneer hij klaar is om op te stijgen. Hij klimt op de vleugel om te controleren of de startbaan lang genoeg is, zodat hij zichzelf het sein kan geven om te vertrekken. Een PME polo of PME shirt combineert het functionele karakter van topmaterialen met een maximale duurzaamheid en robuuste vormgeving. Stoere shirts voor onverschrokken cargopiloten en mannen die houden van het avontuur.

VTMode is jouw specialist in PME, we zorgen er met de complete collectie shirts en polo’s voor dat je online inspiratie op kunt doen, net als bij ons in de winkel in Weert. Laat je adviseren over stoere PME shirts uit de nieuwe collectie of ontdek de rest van het assortiment van PME Legend.

Filteren

Producten 1-24 van 282

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

PME Legend polo

De PME Legend polo, de PME shirts en bijvoorbeeld het PME Legend overhemd het zijn stuk voor stuk iconische ontwerpen met de bekende propeller. Kies voor een stoer ontwerp voor mannen die hun eigen bonen doppen en zich niet af laten schrikken door het onbekende.

Een PME T-shirt is de beste keuze voor mannen die zelf hun route uitstippelen. Kies voor onze PME Legend T-shirts met een functioneel karakter en tegelijkertijd stoer ontwerp, waarmee je op een bijzondere wijze voor de dag komt. Bekijk de PME shirts of een specifieke PME polo uit de collectie, VTMode is jouw specialist in PME.

PME online en offline shop

Uiteraard kun je online inspiratie opdoen met de verschillende PME polo’s en T-shirts. Daarnaast ben je van harte welkom bij ons in de winkel, waar we je tevens de complete PME Legend shirts collectie presenteren en je goed kunnen adviseren voor een complete outfit. Laat je verrassen met een mooie PME Legend polo of blader online door de shirts om inspiratie op te doen: bij VTMode shop je online en offline de complete collectie van PME Legend.