Denham Heren Truien & Vesten

Een Denham trui of vest voor heren zit lekker comfy. De sweater of hoodie is heerlijk warm of oogt juist stoer, dankzij de gebruikte materialen. En dankzij de fijne pasvorm natuurlijk, iets waar het merk in alle modellen voor zorgt.

Dus draag je een Denham? Dan ervaar je de kwaliteit die volgt uit de aandacht die het merk er zowel in Amsterdam als bij de kleermakers in Italië en Japan in steekt.  Het is een Nederlands merk, dat bovendien steeds meer doet aan duurzaamheid. De Italiaanse en Japanse kleermakers hebben oog voor detail en werken zowel de truien en vesten als andere items tot in detail prachtig af.

Filteren

Sweaters, hoodies en meer

Binnen de truien en vesten van Denham voor heren heb je de keuze uit een aantal verschillende modellen. Dus ga je voor een chill moment op de bank in een lekkere grote hoodie? Of wil je met de sweaters of truien juist zorgen voor een meer elegante look? Laat zien waar je zin in hebt en combineert de vesten en andere items bijvoorbeeld met de bekende jeans van het merk.

Binnen de nieuwe collectie kun je alle kanten op. Dat laten we je graag online zien, net als bij ons in de winkel in Weert. Ontdek de verschillende herentruien en -vesten van Denham, waarmee je altijd kiest voor de mooiste materialen en de beste kwaliteit.

Denham trui of vest heren

We helpen je in de winkel graag jouw maat te vinden en de truien voor heren bijvoorbeeld te combineren met andere mooie items. Of winkel eenvoudig online. En combineer een hoodie of een sweater van Denham voor heren met bijvoorbeeld de overhemden die je eronder kunt dragen. We hebben jouw maat in de meeste gevallen op voorraad, dus daar gaan we meteen mee aan de slag.