PME Legend Heren Truien

Legendes ontstaan in de lucht. PME Legend werd geboren uit de cargopiloten in hun klassieke vliegtuigen, waar de gear functioneel, robuust en stoer moet zijn. Dat zijn de elementen die terugkomen in iedere PME Legend trui. Een PME trui heeft een uiterst duurzaam karakter en zorgt tegelijkertijd voor een stoere verschijning, precies zoals de helden uit de lucht zich graag presenteren.

De PME trui combineert een opwindend gevoel van avontuur met een no-sweat attitude zoals alleen de stoerste piloten die in een hachelijke situatie weten te bewaren. VTMode is jouw specialist in PME online en bij ons in de winkel in Weert. Bezoek onze winkel om de verschillende PME truien te ontdekken en te passen of doe online alvast inspiratie op.

Filteren

Producten 1-24 van 155

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

PME Legend trui

De PME Legend of PME trui koop je eenvoudig online of bij ons in de winkel in Weert, we presenteren je de volledige collectie van het stoere en avontuurlijke merk. Zowel de truien als de PME Legend vesten en andere producten vertellen het verhaal van de stoere piloten die moesten kunnen vertrouwen op hun gear.

Vlieg met de PME Legend trui als een vogel zo vrij over de bergen en heuvels, tot diep in de jungle voor een avontuur dat z’n weerga niet kent. Met de gear van PME kom je nooit voor verrassingen te staan en kun je

PME Legend online en in de winkel

We zijn jouw PME Legend online specialist, net als bij ons in de winkel in Weert. Laat onze medewerkers je adviseren over een mooie nieuwe PME trui bij de rest van je outfit of ontdek ook de rest van de brede collectie online. We helpen je graag inspiratie op te doen en het leven te leven zoals de stoere cargopiloten van PME Legend. Bekijk de PME truien en andere kleding: wij zijn er klaar voor.