PME Legend Heren Vesten

Ieder PME Legend vest vertelt het verhaal van de man en zijn vliegtuig, die sporen door de tijd achterlaat als een kenmerk van functionaliteit met een stoer design. Stoere ontwerpen voor PME vesten zoals de ruige Douglas Dakota DC-3 en de Curtiss Commando van weleer, geschikt voor de meest uitdagende avonturen.

Een PME Legend vest bevat de bijzondere eigenschappen van vliegtuigen voor de mannen die ze besturen als ware legendes in de lucht. Het zijn de propliners die nog altijd ver in de wildernis vliegen die de inspiratie vormden voor ieder PME Legend vest in de collectie. Online verkrijgbaar en beschikbaar voor inspiratie, net als bij ons in de winkel in Weert.

Filteren

Producten 1-22 van 56

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

PME Legend vest

Het PME Legend vest en de rest van PME koop je online of bij ons in de winkel, we zorgen er met de complete collectie voor dat je op je gemak inspiratie kunt opdoen. Ontdek hoe de stoere piloten van weleer meer dan 80 jaar geleden hun werkzame leven begonnen en hoe de vliegtuigen echte helden van ze maakten. Draag een PME vest met dezelfde allure en zorg ervoor dat je trots je sporen achter kunt laten zoals de piloten deden in de geschiedenisboeken.

Het PME Legend vest combineer je eenvoudig met een mooie PME Legend jas of een van de stoere jeans, altijd op basis van een functioneel, stoer en bovendien robuust karakter met de bekende propeller.

PME Legend kopen: online en in de winkel

VTMode is jouw specialist in PME Legend. Doe online inspiratie op om PME Legend te kopen of kom naar onze winkel in Weert waar onze medewerkers voor je klaar staan. Ze adviseren je een PME vest bij een stoere jeans of vertellen je meer over de achtergrond van Pall Mall. Koop je PME online of doe inspiratie op: ieder PME Legend vest vertelt een uniek verhaal.