Vanguard Heren Vesten

Vanguard vesten brengen je het ongewisse avontuur. Er is geen bestemming, want jij bént de bestemming. Het is de kleding van klassieker bikers met een optimaal comfort. Geïnspireerd op de nomadische levensstijl, waarbij jij bepaalt waar je naartoe gaat. Neem de touwtjes in handen met een mooi Vanguard vest, om je door niemand de les te laten lezen.

De vesten van Vanguard zijn net als de rest van de collectie ongepolijst en daardoor iedere keer weer verrassend. Stel je open voor de complete lifestyle van een stoere biker, die zelf bepaalt waar de volgende route naartoe loopt. Dat geldt voor de stoere jeans en andere producten van het merk, dus ook voor de vesten die je kunt bestellen.

Filteren

23 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Vesten en jassen van Vanguard

Ontdek Vanguard bij ons in de webshop of kom naar de winkel in Weert. We helpen je een mooie nieuwe outfit samen te stellen of zorgen ervoor dat je specifiek de vesten kunt bekijken. Bekijk daarnaast ook de jassen uit de complete collectie, om je op een comfortabele wijze te kleden tegen de verschillende invloeden van het weer.

De Vanguard vesten bestel je eenvoudig online of shop je b ij ons in de winkel. Met een vest van Vanguard bepaal jij waar je heen gaat en wat je doet. Een lange reis vol vrijheid en avontuur, waarbij het aan het begin niet duidelijk is wat de volgende afslag zal zijn. Stort je in het diepe, maar niet zonder altijd terug te kunnen vallen op de uitstekende kwaliteit van de beste materialen.

Vanguard vest kopen

De Vanguard vesten koop je eenvoudig online bij ons in de webshop, net als in de eigen winkel. Doe alvast inspiratie op en kom langs of bestel online en kies zelf je bezorgmoment. Dankzij gratis ruilen en retourneren hoef je je ook daar geen zorgen over te maken. Op die manier kies je online voor een Vanguard vest, volledig in lijn met de belangrijke waarden waar het merk voor staat.