Vanguard Heren Truien

Stoere vintage Vanguard truien met het rijke comfort van ontspannen rust. Geïnspireerd op de nomadische levensstijl, om als een ware vrijbuiter zelf te bepalen wie je bent en waar je naartoe gaat. Je leeft niet zomaar toe naar een bestemming, met een Vanguard trui bén je die bestemming.

De collectie Vanguard truien bestaat uit een groot aantal verfijnde en stoere modellen. Gebruik van goede materialen, in combinatie met bijzondere details en opvallende contrasten. Vaak met de herkenbare biker-accenten, waarmee je laat zien dat jij de touwtjes in handen hebt en bepaalt wat er gebeurt. Het is een bijzonder merk met een heel uitgesproken karakter. Online bij ons in de webshop en bovendien in de winkel in Weert. Stel je complete outfit samen of bestel een mooie Vanguard trui: wij gaan er graag voor je mee aan de slag.

Filteren

Producten 1-24 van 58

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Truien en vesten van Vanguard

De Vanguard truien staan voor een compleet lifestyle-concept, gebaseerd op de vrijheid van het nomadische bestaan. Dat betekent dat een trui van Vanguard soms een beetje ongepolijst of verrassend is. Het stelt de elementen vrijheid en onafhankelijkheid centraal, waardoor je daar altijd op kunt rekenen. Dat geldt voor de truien van het merk, net als bijvoorbeeld voor de Vanguard vesten. Ontdek bovendien de rest van het merk. Doe online alvast inspiratie op en kom naar onze winkel in Weert. Onze medewerkers helpen je graag een mooie nieuwe outfit samen te stellen. Kies voor de vrijheid van Vanguard, leef als een echte vrijbuiter die zelf bepaalt wat links- en rechtsaf zijn.

Vanguard trui kopen

Je kunt online een Vanguard trui kopen, net als bij ons in de winkel. We zorgen er met de complete collectie voor dat je de keuze hebt uit een groot aantal modellen. Combineer ze met de mooie jeans en de rest van de artikelen van dit mooie merk. Een stoer karakter, onafhankelijke uitstraling en levenswijze als een nomadische vrijbuiter. Shop Vanguard truien en de rest van de kleding, voor een uitgesproken stijl met een stoer karakter. Gratis ruilen en retourneren en zelf je bestelmoment kiezen als je online besteltL helemaal in lijn met de belangrijke merkwaarden.