Lois Dames Blouses

De Lois combineert prachtig op de jeans en andere broeken van het merk. Net als op andere broeken met het typische Spaanse temperament. Laat je iedere dag uitnodigen om te gaan dansen. En geniet van de mooie momenten, bijvoorbeeld in de blouses voor dames in de verschillende vrolijke kleuren.

Het temperament en de wens om vooral te genieten zijn twee belangrijke eigenschappen bij alles wat Lois doet. Dat is een overblijfsel uit de Spaanse oprichting in 1962. Inmiddels is het merk tientallen jaren verder. Die basis staat nog steeds overeind, ondanks bijvoorbeeld de verhuizing naar Amsterdam.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vanuit denim-capital Amsterdam

Inmiddels ontwerpt Lois de blouses en andere items in Amsterdam. Het merk verhuisde daarheen, omdat het geldt als de denim-hoofdstad van de wereld. Het merk staat bekend om de unieke jeans met de fijne fits en pasvormen.

Ondanks de verhuizing naar Amsterdam vind je in de blouses en andere items van Lois voor dames nog steeds het typische Spaanse karakter. Het is een mooie keuze, waarmee je op een stralende manier voor de dag komt.

Lois blouse

Zoek je een specifieke Lois blouse of ben je gewoon benieuwd naar de nieuwe collectie? Bekijk bijvoorbeeld ook de jurken. Je kunt ze zowel online als bij ons in de winkel bestellen. Doe online op je gemak inspiratie op en bestel eenvoudig. Of kom naar onze winkel in Weert, waar onze medewerkers natuurlijk voor je klaar staan. We helpen je bijvoorbeeld de juiste maat te vinden. Die hebben we in de meeste gevallen op voorraad, zodat je naar huis gaat met een mooie Lois blouse en andere items.