Denham Dames Broeken

De Denham broek voor dames is heerlijk comfortabel, oogt prachtig elegant of is juist stoer zoals de jeans die je kent van het merk. Dus zoek je een fijne chino of een van de andere broeken voor dames? Bij Denham kies je voor niets minder dan de beste kwaliteit. Naar Nederlands ontwerp, waarvoor het merk samenwerkt met de beste kleermakers in Italië en Japan.

Wij laten je online de nieuwe collectie zien, die we natuurlijk ook in de winkel in Weert voor je hebben hangen. Daar helpen we je graag de juiste maat te vinden, net als een mooie kleur die je goed staat. En die je makkelijk combineert met de rest van je favoriete outfits.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Chino met het schaar-logo

Heb je al jeans van Denham, zoals de Spray, Sharp of Monroe voor dames? Ook op de chino’s en andere broeken vind je de kenmerkende schaar. Het is het logo van Denham, dat staat voor de kleermakers die er nauwgezet voor je mee aan de slag zijn geweest. Zelfs het logo is er met de grootste zorg in verwerkt, op basis van 691 stikbewegingen.

Het merk uit Nederland laat de broeken voor dames produceren in Italië en Japan, zodat je winkelt op basis van niets minder dan de hoogste kwaliteit. Wij laten je graag de nieuwste collectie zien, natuurlijk met de mooie items precies in de maat waar je naar op zoek bent.

Denham broek dames

Dus zoek je een Denham broek voor dames? Combineert de chino of andere damesbroek bijvoorbeeld met een mooie blouse van het merk. En creëer in de zomer een heel luchtige outfit. Of maak het juist lekker warm voor in de winter, bijvoorbeeld met een dikke trui en daaroverheen een mooie elegante jas. Shop meteen online of kom naar onze winkel, zowel voor de Denham broeken voor dames als de andere items.