Catwalk Junkie Dames Jurken

Catwalk jurken: met een passie voor originaliteit. Het was de basis om Catwalk Junkie in 2009 in Amsterdam op te richten en is nog altijd de kern van dit uitgesproken merk. Duidelijke street style met allerlei hippe invloeden. Met ondertussen een goed oog voor detail en voor de laatste trends.

Met de jurken van Catwalk Junkie zorg je voor een stralende outfit, waarmee jij laat zien dat je zelf kiest voor de kleding die je draagt. Soms net even anders dan anderen en altijd met een belangrijke attitude. Een tikkeltje rebels en toch heel betaalbaar. Voor kleding om je geweldig in te voelen, die je online en in de winkel bij VTMode kunt kopen. Bestel direct online of kom langs in Weert, waar onze medewerkers je graag adviseren.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Catwalk jurken: met attitude

De Catwalk jurken draag je met attitude. Om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Zonder dat anderen daar teveel grip op krijgen. Dat geldt voor de jurken van dit merk, net als voor de rest van het assortiment. Bekijk bijvoorbeeld ook de tassen uit de collectie. Doe daarmee inspiratie op voor je volgende outfit of zorg voor een bijzonder contrast.

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, de jurken van Catwalk Junkie zorgen voor een stoere en trendy verschijning. Street style met oog voor de laatste trends. En altijd op basis van de oorspronkelijke passie voor originaliteit waar het ooit allemaal mee begon in Amsterdam.

Jurken van Catwalk Junkie kopen

De jurken van Catwalk Junkie kun je zowel online als bij ons in de winkel in Weert kopen. Winkel je graag online? We presenteren je hier graag de brede collectie van het merk. Bekijk de jurken en bedenk je hoe het jou de attitude geeft waar je naar op zoek bent. Bekijk de mooie jurken uit de collectie of ontdek ook de rest van Catwalk Junkie.