Lois Dames T-shirts & Tops

Het Lois shirt of de top combineert het Spaanse temperament met fijne basics en andere items die je makkelijk combineert. Dus zoek je een Lois dames top die je lekker vaak kunt dragen? De dames shirts en andere items combineer je op de iconische en sexy jeans of op een andere broek van het merk.

Misschien ken je Lois van de iconische jeans. Ze hebben fits zoals die in de jaren ’70 en ’80 populair waren. Je krijgt er zin van om te dansen, bijvoorbeeld in de shirts en tops van het merk die je daar mooi op kunt dragen.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rechtstreeks vanuit Amsterdam

De roots van het merk vind je in Spanje, waar het in 1962 werd opgericht. Inmiddels werkt Lois vanuit Amsterdam. Dat is de denim-hoofdstad van de wereld. Een belangrijke stap voor de iconische jeans van het merk. En combineer je die met de shirts en tops voor dames? Creëer een stralende of een meer nonchalante outfit, waarvan je zin krijgt om te gaan dansen.

Je kunt de tops en shirts van Lois voor dames eenvoudig online bestellen, meteen bij ons uit de webshop. En kom je liever naar de winkel in Weert? We hebben jouw maat op voorraad. En we helpen je graag bij het vinden van die maat, net als bij de combinaties die je kunt maken met andere items.

Lois top of shirt

Zoek je een specifieke Lois top of een bepaald shirt? Bekijk de nieuwe collectie of blader op je gemak door de online sale. Je profiteert van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen. Zo winkel je voordelig, terwijl je met de shirts, tops en andere items natuurlijk kunt rekenen op het typische Spaanse temperament van Lois.