Denham Dames T-shirts & Tops

Een Denham shirt of top voor dames is de ideale basic, zit lekker comfy of oogt heel elegant en stijlvol. Dus zoek je het ideale T-shirt voor dames op een jeans van dit merk? De shirts zijn er in zwart en in wit, net als groen, blauw en een aantal andere kleuren.

De top van Denham is van de beste kwaliteit, is ontworpen in Nederland en vervolgens gemaakt door de kleermakers in Italië en Japan. Het merk uit Amsterdam gebruikt de mooiste materialen en heeft steeds meer oog voor duurzaamheid in het productieproces. Dat betekent dat je een fijn T-shirt of een fijne top draagt, die je bovendien mooi combineert met je andere favorieten. 

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Basics en hippe shirts

Je hebt binnen de Denham shirts voor dames de keuze uit zowel basics als een aantal hippe tops. Zoek je een merk-shirt met ‘Denham’ of juist een van de items met een meer subtiele verwijzing? Het schaar-logo laat de geweldige kwaliteit van het merk zien.

Uiteraard zijn de shirts en tops van Denham er met mouwen of helemaal mouwloos, als hemdje dat je lekker zomers en luchtig kunt dragen. Of dat je als basic kunt gebruiken onder een trui of de rest van je favoriete outfit.

Denham shirt of top dames

Het Denham shirt of de top voor dames bestel je eenvoudig online. En ben je op zoek naar meer goedkope items? Bekijk dan ook de sales, zowel online als bij ons in de winkel. Wij laten je graag zien waar je allemaal uit kunt kiezen.

Bestel meteen online of laat je adviseren door onze medewerkers in de winkel. We denken met je mee, adviseren je over de mooiste kleur en vinden de specifieke maat die je past. Zo koop je bijvoorbeeld de shirts en tops van Denham voor dames, net als de andere items uit de nieuwe collectie.