PME Legend Heren Accessoires

PME Legend accessoires maken jou de man met z’n vliegtuig, zoals de cargopiloten het luchtruim kozen met hun Douglas Dakota DC-3 en de Curtiss Commando. De PME accessoires combineren het stoere karakter en de overschrokken overtuiging van de piloten met de functionele en duurzame eigenschappen waar het merk groot mee is geworden.

VTMode is jouw specialist in PME Legend, bijvoorbeeld dankzij de grootste collectie accessoires. Wij zorgen ervoor dat je zowel de accessoires als het PME Legend ondergoed zowel online als bij ons in de winkel in Weert kunt kopen. Doe online inspiratie op, bestel direct of kom naar de winkel waar we je graag adviseren over de ideale outfit met mooie accessoires.

Filteren

Producten 1-24 van 52

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Accessoires van PME Legend

De accessoires van PME Legend brengen je terug naar de tijd waarin de legendes van de lucht hun vluchten maakten. Denk terug aan de propliners die nog altijd ver weg de wildernis invliegen en daar zomaar 80 jaar terug de tijd in duiken. De mannen gebruikten de beste PME accessoires voor hun werkzame leven, waarin ze moesten kunnen vertrouwen op de best beschikbare gear.
De PME Legend accessoires ademen die wens tot de hoogste mogelijke kwaliteit, gecombineerd met het stoere karakter van de echte helden die hun sporen achterlieten in de geschiedenisboeken. Ze trotseerden de grootste uitdagingen in de lucht en op de grond. Zorg er met de accessoires van PME dat je overal op bent voorbereid, om je door niets te laten afschrikken.

PME Legend online shop en winkel

VTMode is jouw specialist in PME Legend, zowel de accessoires als de iconische jeans en andere producten uit de uitgebreide collectie. Wij presenteren je zowel online als in de winkel in Weert het volledige assortiment en zijn daarmee je ideale PME online shop en fysieke winkel.