Elvine Heren Jassen

De Elvine jas voor heren is solide, functioneel en ideaal voor in de drukke stad. Kleed je op het koude weer in materialen van de mooiste kwaliteit. De ontwerpen zijn minimalistisch. Het is het Scandinavische karakter in dit merk uit Estland, dat werd opgericht door een Zweed. Dus zoek je een winterjas van Elvine voor heren, een parka of een ander model? Online en bij ons in de winkel heb je de keuze uit een breed assortiment.

Filteren

Parka of andere winterjas

De parka van Elvine voor heren is een prachtige jas en bovendien een heerlijk warme keuze. Je hebt de keuze uit jassen in bijvoorbeeld zwart, donkerblauw en groen. En zoek je een goedkope Elvine jas? Dankzij de sale profiteer je van de beste aanbiedingen. Wij zorgen er met de acties en kortingen voor dat je de vorige collectie voordelig op de kop kunt tikken.

En ben je juist op zoek naar de nieuwe collectie jassen van Elvine voor heren? Wij laten je de nieuwe modellen zien. Minimalistisch en functioneel, goed geschikt voor uitdagende en stads omgevingen. Dus zoek je een solide jas die je lekker warm houdt? Voorkom onnodige toevoegingen en andere extra’s, voor een jas die heerlijk zit en precies doet waar je die voor koopt.

Je hebt de keuze uit diverse jassen van Elvine voor heren. Je vindt ze online bij ons in de webshop, net als in de winkel in Weert. Daar staan onze medewerkers graag voor je klaar. We helpen je jouw maat te vinden of stellen samen een mooie outfit samen. Dus zoek je een beetje advies bij dit mooie merk? We staan graag voor je klaar.

Elvine jas heren

Zoek je een Elvine jas voor heren? Ontdek de winterjassen en de parka’s, die we in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad hebben. Dat geldt natuurlijk voor jouw specifieke maat, zowel online als bij ons in de winkel in Weert. En bekijk bijvoorbeeld ook de damesjassen, naast de modellen voor heren.

Kom bij ons langs of bestel eenvoudig online. We gaan er voor jou mee aan de slag. Zodat je binnenkort een mooie nieuwe jas voor heren draagt, van Elvine. Wij helpen je de winterjas of de parka te vinden waar je naar zoekt.

Zweeds design uit Estland

Elvine werd opgericht door een Zweed. Hij deed dat in Estland, waarmee het merk een uniek karakter heeft gekregen. Heel belangrijk voor de Elvine jas voor heren is het functionele aspect daarvan. De jas moet lekker warm zijn, fijn zitten en daardoor geschikt zijn voor iedere dag.

Je merkt dat aan de gebruikte materialen, de pasvorm daarvan en natuurlijk de hoge kwaliteit. Het garandeert een goede en mooie jas. Geschikt voor de winter of als parka die je ook tijdens andere seizoenen kunt dragen.

Met de no-nonsense jassen en andere kleding van Elvine weet je dat je een uitstekende keuze maakt. Dat laten we je graag ervaren bij ons in de winkel. Of bestel jouw jas online, dan gaan we daar meteen voor je mee aan de slag. Je kiest een jas of andere kleding die past bij de straatculture van Gothenburg.