PME Legend Heren Jassen

De PME Legend bewijst dat het niet te winnen valt van een klassieker. De jassen staan net als de klassieke jeans van PME nog altijd voor een functioneel, robuust en stoer ontwerp, uiteraard met de bekende propeller. Je ziet in een Pall Mall jas het oorspronkelijke ontwerp van een cargo pants van de piloot terug: de gear waarmee ze het avontuur onverschrokken aan konden gaan.

Met een PME jas kies je voor een tijdloze klassieker, gecombineerd met de trends van dit moment. Koop je PME kleding online bij ons in de webshop of kom naar onze winkel in Weert. VTMode is jouw specialist in PME Legend, zowel voor een nieuwe jas, jeans als de rest van de complete collectie.

Filteren

Producten 1-24 van 65

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

PME Legend jas

De PME Legend jas combineert de functionaliteit van hoogwaardige materialen met robuuste duurzaamheid en een stoer ontwerp voor cargopiloten en stoere mannen die niet terugdeinzen voor uitdagende avonturen.
Ontdek het bijzondere karakter van de PME Legend jas en kiest voor een patroon dat al jaren onveranderd is gebleken. Kies voor het verhaal achter de legende en kleed je als de piloten van de propliners waarvan de korte films nog altijd indruk maken op de mannen die normaal gesproken nergens meer van opkijken.

PME Legend online kopen

Je kunt de PME Legend jassen online kopen, net als bij ons in de winkel in Weert. Onze medewerkers helpen je daar bovendien graag de jassen te combineren met bijvoorbeeld een nieuw PME Legend shirt of een van de andere mooie producten uit de uitgebreide collectie. We zijn jouw specialist in PME Legend.

Doe online inspiratie op voor een mooie nieuwe PME Legend jas of kom naar onze winkel waar we je graag de complete collectie PME kleding laten zien: van jassen tot shirts en van schoenen of accessoires tot de iconische jeans.