Jack & Jones Heren Boxershorts

Boxershorts van Jack and Jones shop je eenvoudig online of bij ons in de winkel in Weert. Trendy boxers in allerlei kleuren. Net zo vernieuwend en hip als de rest van het merk. En, bovendien betaalbaar. Een fijne keuze voor de moderne jonge man. Gebaseerd op de denim en authentieke jeanswear waarmee het merk ooit groot is geworden.

Filteren

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Boxershorts van Jack and Jones

De boxershorts van Jack and Jones zijn goed van kwaliteit, net zoals de rest van de collectie. Het merk maakt gebruik van goede materialen, zonder dat je daar aan de andere kant een te hoge prijs voor betaalt. Dat betekent betaalbare mode op basis van trendy ontwerpen. Goede boxers met uiteenlopende ontwerpen, beschikbaar in alle kleuren van de regenboog.

Uiteraard vind je bij ons in de collectie meer dan alleen de Jack en Jones boxershorts. Bekijk bijvoorbeeld ook de korte broeken die je kunt kopen. Of doe inspiratie op met de rest van de collectie van het merk. Door er online doorheen te bladeren of bij ons in de winkel in Weert. Onze medewerkers helpen je daar graag een leuke outfit bij elkaar te shoppen.

Jack & Jones boxershort kopen

De Jack & Jones boxershort koop je wat dat betreft voordelig online in een 3-pack of gewoon bij ons in de winkel. Maak een keuze uit de verschillende leuke kleuren en zorg er daarmee voor dat je iedere dag een trendy keuze kunt maken. Voor een boxer die alleen zichtbaar is in de slaapkamer, maar die jou ondertussen wel het vertrouwen geeft om zelfverzekerd voor de dag te komen.

Jack and Jones boxershorts met een fijne pasvorm en een prettig draagcomfort. Voor een boxershort die de ideale basis vormt voor de rest van de outfit die je draagt. Eenvoudig online te bestellen en bovendien beschikbaar bij ons in de winkel in Weert.