Denham heren overhemden

Het Denham overhemd voor heren is elegant, stijlvol of juist lekker stoer. Ontdek de verschillende items uit de nieuwe collectie, die je eenvoudig online kunt bestellen. Het merk ontwerpt in Amsterdam en werkt vervolgens samen met de beste kleermakers in Italië en bijvoorbeeld Japan. Daar wordt met veel aandacht voor detail gewerkt aan jouw nieuwe item, om daarmee een geweldige outfit samen te stellen.

Dus zoek je een Denham blouse voor heren of een meer zakelijk overhemd? Draag de overhemden en blouses naar je werk of lekker casual. Draag ze los of in je broek, en bijvoorbeeld op een jeans of een van de andere items van het merk. Combineer ze zoals je wilt, iets waar we je in de winkel in Weert natuurlijk bij kunnen helpen. 

Filteren

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Blouse of overhemd

De nieuwe collectie met Denham overhemden en blouses voor heren laat zien dat je er alle kanten mee op kunt. Combineer ze op de stoere jeans met de verschillende iconische modellen. Of kies juist voor een heel andere stijl, bijvoorbeeld op een chino of zelfs een korte broek voor de warmere dagen.

Wij laten je zien wat er mogelijk is, zowel online als bij ons in de winkel. Dus bestel meteen en ontvang het snel bij je thuis. Of kom naar onze winkel, waar we de tijd voor je nemen om jouw maat te vinden en de mooiste kleuren te combineren.

Denham overhemd heren

Het Denham overhemd voor heren bestel je precies zoals jij wilt. En zoek je daarbij bijvoorbeeld naar leuke shirts of polo’s? Ook die hebben we op voorraad, waarschijnlijk in de maat waar je naar op zoek bent. Dat betekent dat je een complete outfit samen kunt stellen, waarmee je op een geweldige manier voor de dag komt. Bekijk de Denham overhemden en  blouses voor heren uit de nieuwe collectie, net als de andere items online en bij ons in de winkel.