PME Legend Heren Overhemden

De oorsprong van het PME Legend overhemd bevindt zich meer dan 25 jaar achter ons. Dat was het moment waarop cargopiloten in hun fenomenale vliegmachines legendarische expedities maakten. Ze droegen daarbij PME overhemden, zowel vanwege hun stoere design als vooral het functionele en robuuste karakter. Maximale duurzaamheid voor gear die iedere situatie moeiteloos weerstand biedt.

Het PME overhemd is symbool komen te staan voor keihard werken en niets minder dan het beste verwachten van je gear. Het waren de cowboys van de lucht die kozen voor de PME Legend overhemden, zoals die vandaag de dag een robuuste en stoere keuze zijn binnen de complete collectie van het merk.

Filteren

Producten 1-24 van 68

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

PME Legend overhemd

Het PME Legend overhemd shop je online in onze webshop of gewoon in onze winkel in Weert. We zijn jouw specialist in PME online en offline, met de complete collectie PME overhemden en andere producten. Bekijk bijvoorbeeld ook de blazers en gilets van PME, net als de iconische jeans waarmee het merk groot is geworden.

Het PME Legend overhemd toont je onverschrokken karakter en voorliefde voor het onbekende avontuur. Kies voor eersteklas vakmanschap in combinatie met een stoer design, om er ook buiten de klassieke vliegtuigen van weleer om voor te zorgen dat je kunt rekenen op niets minder dan het beste. VTMode is jouw specialist in PME Legend we zorgen er online en in de winkel voor dat je inspiratie op kunt doen met de complete collectie.

PME Legend online shop

VTMode is jouw PME Legend online shop en winkel in Weert. Bekijk de PME overhemden en de rest van de collectie van PME, waarmee je een onuitwisbare mannelijke indruk achterlaat. Stap voor je gevoel in de klassieke vliegtuigen die vragen om robuuste, functionele en duurzame gear, die bestand is tegen alles dat je onderweg tegen zal komen. Met de PME overhemden en de rest van de collectie maak je de mannelijke keuze waarmee je indruk maakt op je omgeving.