Vanguard Heren Overhemden

Het Vanguard overhemd biedt een mooie mix van materialen, details en contrasten. Hoge kwaliteit voor een maximale duurzaamheid, die tegen een stootje kan. De keuze van klassieke bikers, gecombineerd met modern comfort in mooie ontwerpen die uitstraling wie je bent en waar je voor staat.

Het overhemd van Vanguard is er voor de ware vrijbuiter, die z’n roots heeft liggen in de nomadische levensstijl. Niet geremd door angst voor het onbekende: soms wat ongepolijst en altijd mooi verrassend. De Vanguard overhemden zijn er voor de vrijbuiters die de klassieke biker-accenten waarderen en ondertussen kiezen voor de hoogst mogelijke kwaliteit van hun kleding.

Filteren

Producten 1-24 van 51

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Vanguard overhemden bij VTMode

De Vanguard overhemden koop je bij VTMode, zowel in de winkel in Weert als eenvoudig online. Combineer ze bijvoorbeeld met de mooie blazers en gilets van het merk, net als met de rest van de collectie. Vanguard staat voor een hoge mate van kwaliteit, gecombineerd met vrijheid en onafhankelijkheid om zelf je route uit te kunnen stippelen. Laat je door niets en niemand afremmen, voor een unieke nomadische merkbeleving.

Met een Vanguard overhemd ben je niet zomaar onderweg naar een specifieke bestemming. Je hebt de vrijheid om te gaan waar je wilt. Sterker nog, jij bént de bestemming en bepaalt op die manier altijd zelf waar je naartoe gaat.

Online of in de winkel: Vanguard overhemd kopen

Kom naar onze winkel voor de verschillende mooie Vanguard overhemden. Onze medewerkers helpen je er een mooie outfit samen te stellen en je de stijl van een vrijbuiter aan te meten. Liever online winkelen? Geen probleem, blader op je gemak door de complete collectie. Gebruik het online assortiment om inspiratie op te doen of de stijl van een echte vrijbuiter onder de knie te krijgen.

We maken je online bestelling voor een Vanguard overhemd meteen in orde. Je kiest gewoon zelf je bezorgmoment en kunt zelfs gratis ruilen en retourneren. Geen zorgen met de keuze voor Vanguard bij VTMode, helemaal in lijn met de bijzondere merkbeleving.