Aaiko Dames Blazers & Gilets

Kies voor stijl met een mooie Aaiko blazer. Gemaakt van fijne materialen voor een comfortabele pasvorm, die zit als gegoten. Pure stijl en klasse, gebaseerd op trends van over heel de wereld. Van een internationaal en wereldwijd merk, dat gewoon in Nederland in Amsterdam werd opgericht. Door Pauline Brakenhoff, die in 2005 haar nieuwsgierigheid en moed combineerde. Om haar creativiteit op een commerciële manier te kunnen uiten, in een merk dat ze daarna op een succesvolle manier wist uit te bouwen. Bekijk de blazers en Aaiko colberts, om een goed beeld te krijgen of daarmee inspiratie op te doen. Met mooie modellen en altijd op basis van hoogwaardige materialen, zodat je daarmee kiest voor het beste.

Filteren

Nederlands merk uit Amsterdam

Het merk werd in 2005 opgericht in Amsterdam, maar heeft haar internationale ambities nooit onder stoelen of banken gestoken. Inmiddels is Aaiko wereldwijd actief, waardoor je de colberts en blazers overal tegenkomt. Een mooie keuze voor in je kledingkast, waarmee je een outfit eenvoudig een beetje meer klasse geeft. In stoere kleuren, met moed gekozen.

En die kernwaarden gelden zowel voor de blazers en colberts, net als voor de rest van de collectie van het merk. Ontdek Aaiko of zoom bijvoorbeeld in op de jassen. Een mooie keuze op basis van pure kwaliteit, waardoor de belangrijke waarden van het merk op een mooie manier samenkomen. Zowel bij ons in de webshop als in de winkel in Weert, waardoor je kunt winkelen op de manier die jij prettig vindt.

Aaiko colbert kopen

Wil je een leuk Aaiko colbert kopen of ben je op zoek naar een mooie blazer? Dat kan bij ons in de winkel in Weert, net als online in de webshop. Om te winkelen op de manier die jij prettig vindt. Zodat je meteen kunt passen en onze medewerkers om advies kunt vragen. Of zodat je thuis kunt passen, zonder dat er iemand met je mee staat te kijken. Met gratis ruilen en retourneren, om je daar geen zorgen over te hoeven maken.