Fabienne Chapot Dames Blazers & Gilets

Bestel een Fabienne Chapot blazer of een gilet. De chique items hebben mooie details, die prachtig passen bij de rijke kleuren die het merk gebruikt. Herken het optimisme en de positieve vibe, die centraal staat in alle items en de bredere collecties.

Een blazer van Fabienne Chapot heeft een fijne pasvorm. En toont je vrouwelijkheid, dankzij de slim gesneden silhouetten. Bovendien is dat niet alles, omdat de items heel specifiek zijn ontworpen om er iedere dag alles uit te halen wat erin zit.

Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Chique, stoer en zelfverzekerd

Een Fabienne Chapot gilet oogt chique en stoer tegelijk. Het is een merk voor zelfverzekerde vrouwen, die weten wat ze willen en welk doel ze voor ogen hebben. Dat zie je terug in de blazers en andere items.

Bovendien ervaar je natuurlijk de mooiste stoffen, een fijne pasvorm en heb je de keuze uit allerlei positieve prints. Ze zijn handgemaakt en ontworpen in Amsterdam, iets dat je merkt aan de mate van detail die je erin terugziet.

Fabienne Chapot blazers en gilets

De Fabienne Chapot blazers en gilets zorgen voor een mooie geklede verschijning. En draag je daar een van de mooie jassen voor de zomer of de winter overheen? Je komt bijzonder stijlvol voor de dag. Zonder jezelf té serieus te nemen, dankzij de vrolijke en chique details en met name de positieve vibe die er altijd in verwerkt zit.

Bestel jouw blazers en gilets van Fabienne Chapot online of kom naar onze winkel in Weert. Daar staan onze medewerkers voor je klaar, bijvoorbeeld om de maat te vinden die je het mooist staat.