G-star Raw Dames Blazers

G Star colberts voor dames: een luxe keuze voor een elegante verschijning. Gemaakt van de beste materialen, met het stoere element van de streetwear van dit merk. Voor pure G Star RAW, op basis van de laatste trends uit de mode.

Kies voor het merk dat Pharell Williams een warm hart toedraagt en dat wordt gedragen door verschillende internationale artiesten. Te combineren met de mooie luxe denim van het merk, net als met de andere hoogwaardige materialen. G Star RAW voor een colbert of een blazer. Geschikt voor een feestje of voor een nette verschijning op je werk: jij bepaalt hoe je het wilt dragen.

Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Blazers en colberts: puur vakmanschap

De blazers en colberts van G Star voor dames laten zien hoe het merk zorgt voor puur vakmanschap. De mooiste materialen in combinatie met een fijne pasvorm, zodat het je nergens aan zal ontbreken. Met een knipoog naar de stoere streetwear van het merk. Op basis van de rijke geschiedenis van het merk, dat toch pas sinds 1989 bestaat.

En zoek je naar bijvoorbeeld een mooie G Star jas of de andere mooie materialen? Bekijk dan de complete collectie van G Star RAW. Online bij ons in de webshop of gewoon in de winkel in Weert. Daar staan onze medewerkers bovendien graag voor je klaar om een leuke outfit samen te stellen.

G Star dames blazer kopen

Een G Star dames blazer kopen, waarmee je zorgt voor een elegante verschijning? Stel online je outfit samen of kom naar onze winkel. Just the Product door G Star RAW. Een keuze voor de beste kwaliteit, beschikbaar in allerlei leuke ontwerpen. Ontdek de colberts en blazers van G Star voor dames, net als de rest van de collectie.