Scotch & Soda Dames Blazers & Gilets

Een prachtige Scotch & Soda blazer voor een stijlvolle outfit. Net als met een colbert of een gilet van dit merk. Het damesmerk van Scotch and Soda, zoals we dat voorheen kende als Maison Scotch. Altijd volledig in stijl en met bijzondere klasse. Dankzij ware vintage kunstwerken zoals een mooi schilderij, maar dan in de mode. Ontworpen in Amsterdam aan de Keizersgracht, vanuit inspiratie van over heel de wereld.

Verkrijgbaar bij ons in de winkel in Weert, net als online in de webshop. Op die manier helpen we je graag een keuze te maken voor een mooie Scotch and Soda blazer of een colbert, altijd op basis van hoge kwaliteit. Zoals je dat gewend bent van Scotch & Soda. Gebaseerd op de hedendaagse cultuur en met tijdloze klassiekers, die elkaar uitstekend in balans houden.

Filteren

Vintage kunstwerken in de mode

Op zoek naar ware vintage kunstwerken in de mode? Dan is een blazer van Scotch & Soda een uitstekende keuze. Als Scotch and Soda blazer voor dames, met dezelfde kenmerken zoals je ze al kende van Maison Scotch. Op die manier is het een prachtige keuze, waarmee je eenvoudig zorgt voor een geslaagde outfit met stijl en met klasse.

Ontdek de mooie nieuwe collectie van Scotch & Soda, waarmee je zorgt voor een mooie nieuwe outfit. En draag daar overheen een van de hoogwaardige jassen  van het merk. Voor de koude winterdagen waarin je wel wat warmte kunt gebruiken. Of met een meer luchtige zomerjas, in een van de mooie ontwerpen.

Scotch and Soda colbert kopen

Een Scotch & Soda colbert kopen of op zoek naar de blazers en gilets? Wij zorgen er online en in de winkel voor dat je kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Mooie items in jouw maat, ontworpen in hartje Amsterdam. En meteen in de winkel te passen of online te bestellen, bij ons uit de eigen voorraad. Met gratis ruilen en retourneren, om de kleding op je gemak thuis te passen.