Tramontana Dames Blazers & Gilets

De Tramontana blazers zijn mooi gekleed en kun je tegelijkertijd ook heel casual dragen. Dus zoek je een gilet met een fijne pasvorm? De items van dit merk zullen je geweldig staan.

Het merk helpt je open-en-top vrouw te voelen. En sterker nog, je zal bepaald niet de eerste zijn die in de blazers en gilets van Tramontana een compliment krijgt als ze binnenstapt. Die heb je wat dat betreft alvast in de pocket.

Filteren

Gekleed en meer casual

De blazer van Tramontana kun je zowel gekleed als meer casual dragen. Combineer ze met een leuke blouse of een van de andere favoriete items. En speel met de broek en de schoenen, zodat je iedere keer een heel andere stijl kunt laten zien.

Of kom naar onze winkel in Weert. Daar adviseren we je graag over de gilets van Tramontana en de blazers uit de nieuwe collectie. We helpen je de kleur te vinden die je het mooist staat, net als de maat waarbij de pasvorm je als gegoten lijkt te zitten.

Tramontana blazers en gilets

Bekijk de Tramontana blazers en gilets, net als bijvoorbeeld de jassen van het merk. Wij helpen je inspiratie op te doen met de verschillende leuke items. Bestel ze eenvoudig online, dan gaan wij er meteen voor je mee aan de slag.