G-star Raw Dames Jeans

G Star jeans voor dames: online en bij ons in de winkel. Luxe denim van de hoogst mogelijke kwaliteit. Waaraan je het vakmanschap herkent, gecombineerd met stoere streetwear. Het merk dat omarmd wordt door Pharell Williams en dat ook andere internationale artiesten graag dragen.

G Star stelt Just the Product centraal, zowel voor de dames jeans als voor de rest van de uitgebreide collectie. Een innovatief en cool product, bijvoorbeeld met een 3D denimsilhouet. Het merk is met de jeans en denim heel de wereld over gegaan. En dat voor een van oorsprong Nederlands merk.

Filteren

Producten 1-24 van 30

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

G Star skinny jeans

Bekijk specifiek de G Star skinny jeans voor dames, net als de rest van de mooie spijkerbroeken. Goed van kwaliteit en gemaakt met de grootst mogelijke zorg. Puur vakmanschap, beschikbaar van diep indigo tot extreem gebleekt. Voor een stoere of juist heel elegante verschijning, afhankelijk van de outfit die je wilt samenstellen.

Ontdek naast de G Star dames jeans bijvoorbeeld ook de mooie rokken uit de mooie collectie. Op basis van dezelfde geschiedenis en het vakmanschap, maar dan gemaakt van andere materialen dan denim. Of bekijk de rest van de collectie van G Star RAW.

G Star dames jeans kopen

Een G Star dames jeans kopen? Dat kan eenvoudig bij ons in de webshop. Net als in de winkel in Weert, waar je van harte welkom bent. We laten je graag kennis maken met de innovatie en luxe denim uit Nederland. Met een bijzondere textuur en op basis van de rijke geschiedenis.

Doe online inspiratie op, bestel direct je favoriet of kom naar onze winkel voor het advies van onze medewerkers. Wij zijn jouw specialist in G Star skinny en RAW jeans voor dames.