Lois Dames Jeans

De Lois jeans voor dames zijn iconisch. Ze ogen sexy en zitten vol temperament. Het Spaanse karakter spat eraf, terwijl het merk z’n basis gewoon bij ons in Amsterdam heeft. Dus zoek je een jeans waarmee je zo de dansvloer op kan? Het merk werd in 1962 opgericht en is door de jaren heen steeds met de belangrijkste trends meegegaan.

Het maakt Lois een populaire keuze voor veel vrouwen die weten hoe ze moeten bewegen. Of die gewoon zin hebben om te dansen, zodra er ergens muziek begint te spelen. En ben je niet zo’n danser, maar heb je wel het typische temperament? Je vindt het terug in bijvoorbeeld de Lois flare jeans en de andere modellen.

Filteren

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Iconische spijkerbroeken van Lois

Tot de iconische spijkerbroeken van Lois behoren bijvoorbeeld de Cella, Melrose, Raval en de River. Het zijn items die niet mogen ontbreken in je kledingkast, onder andere als je houdt van dansen.

En zoek je specifiek naar een Lois flare jeans of een van de andere items? Je hebt de keuze uit meerdere pasvormen en mooie wassingen. Uiteindelijk kies je altijd voor een jeans vol temperament, waarmee het karakter van Lois zo goed mogelijk naar voren komt.

Lois jeans voor dames

Zowel de flare jeans van Lois als de andere modellen zijn natuurlijk gemaakt van de beste materialen. Dat geldt voor de jeans, net als voor de andere broeken die je er kunt kiezen.

Dus zoek je een mooie stoere jeans, die je uitnodigt om de dansvloer te betreden? Bekijk de modellen bij ons in de webshop en bestel meteen online. Of kom naar de winkel in Weert. Onze medewerkers staan er voor je klaar. We helpen je graag bij bijvoorbeeld het vinden van de juiste maat.