Geisha Dames Jeans

De Geisha jeans staat bekend om z’n perfecte pasvorm. Niets minder dan het beste, voor een heerlijke spijkerbroek die je nooit meer uit wilt doen. De Geisha dames jeans is het resultaat van een lange zoektocht naar de best mogelijke pasvorm. Zonder concessies, voor kleding die je het liefst iedere dag zou dragen.

Zoek je een nieuwe jeans van Geisha of wordt het de eerste spijkerbroek van dit merk? Laat je verrassen door de fijne pasvorm van dit merk, waar eigenaar en oprichter Mark Jessurun heel nadrukkelijk naar op zoek ging. En wat het begin van dit merk vormde, voordat de rest van de kleding volgde en de collectie verder werd uitgebreid.

Filteren

Spijkerbroek met de perfecte pasvorm

De Geisha jeans voor dames is de spijkerbroek met de perfecte pasvorm. Die overal heerlijk zit en is gemaakt van fijne materialen. Winkel meteen online of kom naar onze winkel in Weert, waar onze medewerkers voor je klaar staan. Ze helpen je graag jouw maat te vinden, waarmee je zelf de perfecte pasvorm kunt vinden.

Voor een Geisha dames jeans die je nooit meer uit wilt doen, waarmee je er een nieuwe favoriet voor in je kledingkast bij hebt. Of voor een tweede jeans, waarmee je ervoor zorgt dat je die goed kunt afwisselen.

Geisha dames jeans kopen

Je kunt bij ons in de winkel een Geisha dames jeans kopen, net als online bij ons in de webshop. En zoek je daarnaast naar een van de mooie rokken? Ook die vind je bij ons in de collectie. Of ontdek de rest van het merk, waarmee je op je gemak inspiratie kunt opdoen.

Bekijk de Geisha jeans en de rest van de collectie. En bestel je die online? Dankzij gratis ruilen en retourneren kun je de kleding op je gemak thuis passen. Om zelf de perfecte pasvorm van de spijkerbroek te ervaren.