LTB Dames Jeans

Een stoere LTB jeans voor dames: kies de Molly of een van de andere ontwerpen. Met een fijne pasvorm en ready-to-wear, op basis van de jonge spirit van dit Turkse merk. Een mooie keuze voor goede kwaliteit, waar je aan de andere kant toch een heel scherpe prijs voor betaalt. Een fijne combinatie van elementen, die ervoor zorgt dat je met de jeans van LTB altijd een goede keuze maakt.

De LTB dames jeans combineert goede kwaliteit met een fijne pasvorm en een scherpe prijs. Neem bijvoorbeeld de LTB Molly, het bekendste model van het merk. Je vindt die bij ons in het assortiment, zowel online als in de winkel in Weert. In voldoende mate op voorraad, ook in de specifieke maat waar jij naar op zoek bent.

Filteren

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Jonge spirit in 71 landen

Je kiest met de jeans van LTB voor dames zoals de Molly voor de jonge spirit van het merk. Een stoere keuze voor goede kwaliteit. Met inspiratie vanuit de meer dan 70 landen waarin het merk actief is. Een merk van de wereld met een Turkse oorsprong, zodat je daarmee altijd kiest voor de mooiste trends van dit moment.

En zoek je naast de Molly en andere jeans van LTB naar de rest van de collectie? Bekijk dan bijvoorbeeld de rokken die je online en bij ons in de winkel kunt kopen. We maken het je op die manier graag gemakkelijk om inspiratie op te doen, net als met de rest van het merk.

LTB dames jeans kopen

Mooie LTB dames jeans kopen? Wij maken het je graag gemakkelijk, online en in de winkel. We helpen je de juiste maat te vinden of een leuke outfit samen te stellen. Of we zorgen ervoor dat je online een mooie jeans van LTB kunt bestellen, die je daarna thuis op je gemak kunt passen. Met gratis ruilen en retourneren, om je daar in ieder geval geen zorgen over te maken.