Lois Dames Jurken

Een Lois jurk is stralend om te zien en heeft het typische Spaanse temperament. Het zijn twee eigenschappen van dit bijzondere merk, dat daar sinds 1962 bekend om staat. Uiteraard shop je het eenvoudig online. Of kom naar onze winkel in Weert, waar we waarschijnlijk ook jouw maat voor je op voorraad hebben.

Bij Lois ervaar je hoe het Spaanse karakter in alles kan stralen. Dat geldt voor de jurken en voor de iconische jeans, waarvan je misschien wel een paar in de kast hebt hangen. Dus zoek je een lange jurk, een korte jurk of een ander specifiek model? Laat je verrassen door wat dit mooie merk allemaal te bieden heeft.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stralend sinds 1962

De Lois jurk is een goed voorbeeld van het stralende karakter. Dit is waar het merk sinds de oprichting in 1962 voor staat. De items zijn sexy en iconisch, iets dat geldt voor zowel de jeans als voor de rest van de collectie.

Met de items van Lois wíl je gewoon de dansvloer op. Dus bekijk de mooie jurken om een geweldig feest in te vieren. Of draag de jurken van Lois tijdens andere gelegenheden, gewoon om overal een feestje van te maken. Je hebt de keuze uit prachtige lange en korte jurken, uiteraard in de diverse vrolijke kleuren of lichte tinten.

Lois jurk

De Lois jurk staat voor het typische Spaanse temperament. Dus weet je hoe je moet bewegen en kun je niet wachten om dat iedereen te laten zien? Of wil je graag samen met anderen dansen en zoek je daarvoor naar een fijne jurk? In de beide gevallen zal je bij Lois vinden waar je naar op zoek bent. En meer dan dat, dankzij bijvoorbeeld de truien en vesten voor het meer Nederlandse klimaat. Ondanks de Spaanse roots zit Lois inmiddels in Amsterdam in Nederland, al zal je nog steeds de mediterraanse invloeden herkennen.