Geisha Dames Truien & Vesten

Een mooi Geisha vest uit een van de 4 collecties per jaar: een creatieve keuze voor de onafhankelijke vrouw. Om jezelf te kleden zoals je je voelt. Met een fijne pasvorm en het gebruik van hoogwaardige materialen. Belangrijke kernwaarden van het merk, die ervoor zorgen dat het voor veel vrouwen hun favoriet is.

Zoek je naar een mooie Geisha trui of een vest van het merk? Je vindt ze online, net als de sweaters. En ook bij ons in de winkel in Weert, zodat je zelf bepaalt hoe je het liefst winkelt. Wij laten jou graag de keuze. In de winkel met advies en hulp van onze medewerkers, online met gratis ruilen en retourneren.

Filteren

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

4 collecties per jaar

De Geisha damesvesten maken onderdeel uit van de 4 collecties per jaar die het merk uitbrengt. Om regelmatig nieuwe truien voor dames te presenteren. Creatief, bijvoorbeeld aan de hand van mooie kleuren, prints en natuurlijk de gebruikte stoffen. En op zoek naar een mooie damessweater van het merk? Wij zorgen ervoor dat je daar online of in de winkel een keuze uit kunt maken.

Bekijk de complete collecties, met daarin ook de Geisha vesten en truien. Met een fijne pasvorm, net als met de spijkerbroeken en jeans waarmee het merk groot is geworden. Op die manier kies je voor comfortabele kleding, waarmee je je bovendien volgens de laatste trends kunt kleden.

Geisha trui kopen

Je kunt online een Geisha trui kopen, net als de mooie vesten voor dames. En bijvoorbeeld op zoek naar een blazer of een gilet? Ook die vind je uiteraard online en in de winkel, zodat je daar altijd een uitgebreide keuze hebt. Of doe inspiratie op met de rest van het merk.

Kom naar de winkel en laat onze medewerkers je helpen. Of bestel online, zodat we de verzending naar jouw adres meteen in orde kunnen maken.