Yaya Dames Truien & Vesten

Een Yaya trui kopen? Een lekker warme trui of een fijn vest. Gemaakt van mooie materialen, verzameld van over heel de wereld. Door een merk dat liever niet teveel over zichzelf spreekt, maar in plaats daarvan de designs voor zich laat spreken. Zoek je naar een Yaya vest dat lang is of gaat het je om een ander item? Wij zorgen er met de brede online collectie en eigen voorraad in de winkel voor dat je eenvoudig je keuze maakt.

Met gratis ruilen en retourneren van online bestellingen, zodat je alle kleding op je gemak thuis kunt passen. En kom je liever naar de winkel? Onze medewerkers in Weert staan graag voor je klaar, bijvoorbeeld om een mooie trui van Yaya in jouw maat uit te zoeken.

Filteren

16 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Designs die voor zich spreken

Over een Yaya vest vertelt het merk zelf liever niet te veel, zodat het de designs zijn die voor zich kunnen spreken. En dat doen ze sinds 1992, waarmee het merk laat zien dat het een bijzondere state of mind weet te creëren. Een lang vest van Yaya of een ander item is namelijk geen persoon, geen leeftijd en zelfs geen geweldig design. Het is een state of mind, voor no-nonsense basics.

Bekijk de mooie truien en vesten van Yaya, net als de rest van de uitgebreide collectie. Zoek je bijvoorbeeld naar de mooie blazers of gilets? Ook die vind je zowel online als bij ons in de winkel in Weert. Doe inspiratie op met dit mooie merk, waarvan we je graag meer laten zien.

Trui van Yaya kopen

Een trui van Yaya kopen of op zoek naar een (lang) vest? Wij zorgen er met de nieuwe collectie voor dat je daar online of in de winkel eenvoudig een keuze uit maakt. Met gratis ruilen en retourneren, zodat je altijd op je gemak thuis kunt passen.