Scotch & Soda Dames Truien & Vesten

De mooie Sotch & Scotch truien en vesten zijn gemaakt van de mooiste materialen en zijn alleen al daarom de moeite waard. Met een prachtig ontwerp, vanuit de hedendaagse cultuur. Door de ware pioniers en verzamelaars, waar de ontwerpers van het merk om bekend staan. Het damesmerk (voorheen Maison Scotch), waarmee je kiest voor statuur uit Amsterdam. Dankzij de ontwerpen aan de Keizersgracht, met inspiratie vanuit alle hoeken van de wereld.

Verkrijgbaar bij ons in de winkel in Weert, net als online in de webshop. Voor een mooie Scotch & Soda sweater of een vest. Waarmee je ondertussen kiest voor een Scotch and Soda trui of sweater voor dames, zodat je kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit. Uiteraard verkrijgbaar in jouw maat, die we gewoon voor je op voorraad hebben.

Filteren

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Mode door pioniers en verzamelaars

Je kunt met een Scotch and Soda trui of een sweater rekenen op mode door pioniers en verzamelaars. Die precies weten waar ze naar op zoek zijn en de mode ontwerpen met een heel duidelijk doel voor ogen.

Ontdek de prachtige collectie van het merk, waarmee je online op je gemak inspiratie op kunt doen. En bekijk daarnaast bijvoorbeeld ook de blazers en gilets, waarmee je zorgt voor een heel stijlvolle outfit. Een outfit met klasse, zoals je daar ook voor kunt zorgen met een van de sweaters of truien voor dames van Scotch and Soda.

Scotch & Soda sweater kopen

Een mooie Scotch and Soda of Maison scotch sweater kopen en daarvoor op zoek naar de nieuwe collectie? Wij helpen je online inspiratie op te doen en meteen je bestelling te plaatsen. Waarna wij er voor je mee aan de slag gaan en de verzending in orde maken. Zodat jij je nieuwe vest of trui van Scotch & Scotch zo snel mogelijk in huis hebt. Net als bij ons vanuit de winkel in Weert.